Agenda

Er zijn momenteel geen toekomstige events.


Artikelen

Nothing found.


Aanbod

Flexwerken in de workspace

Een ruime, dynamische ruimte met volop mogelijkheden voor sociale interactie. Met flexplekken, overlegzitjes en stilteruimtes. Dus voor ieder wat wils. Bovendien heb je toegang tot de services en faciliteiten van De Alchemist. Leden van de Workspace en huurders krijgen nog eens 40% korting op gebruik van de meeting rooms.

Meeting Rooms

De Alchemist biedt vergaderruimte voor verschillende soorten bijeenkomsten zoals presentaties, vergaderingen, workshops, trainingen en netwerkborrels. Voor grote groepen tot 150 mensen kun je terecht in onze Conference Room op de eerste etage van De Alchemist. Ook zijn hier extra ruimtes beschikbaar voor break out sessies en workshops.

Header De Alchemist

Kantoorruimte huren

Ben jij op zoek naar kantoor- of werkruimte in Utrecht? Wij hebben nog een aantal kantoorruimtes beschikbaar. Kom een keer kennismaken en de beschikbare ruimtes bekijken. Draadloos internet is beschikbaar. Wanneer gewenst kan ook het meubilair geleverd worden. De kantoren zijn 24/7 open. Huurders profiteren van gratis gebruik van de Workspace en ontvangen 40% korting op de huur van meeting rooms.

Bibliotheek

Nothing found.

Naar onze website