Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop ‘Storytelling’

oktober 1 @ 09:00 - 13:00

  • Workshop Storytelling
  • Voor wie: Ondernemers en hun team
  • Wanneer: Donderdag 1 oktober, 09:00 – 13:00 uur
  • Waar: Online, via Zoom
  • Aanmelden: via deze link Er zijn 6 plekken beschikbaar voor deze workshop

Niets is zo krachtig als een goed verhaal. Om te vertellen wie je bent, waar je voor staat en waar je voor gaat. Tijdens de workshop Storytelling ontdek je de geheimen van een goed verhaal en ga je hier zelf mee aan de slag. Je verlaat de workshop met jouw eigen verhaal waarmee je de missie van jouw sociale onderneming tot leven kan wekken.

Een workshop voor de ondernemer, maar ook voor de werknemers van sociale ondernemingen: hoe breng jij de missie van het bedrijf over vanuit jouw eigen verhaal?

Tijdens de workshop verken je de missie van de onderneming en ga je op zoek naar je eigen ervaringen rondom de kern van deze missie. Vanuit je eigen ervaringen ontwikkel je een persoonlijk verhaal op ambachtelijke wijze. Oprichters werken tijdens de workshop aan hun oorsprongverhaal. Wat was het moment dat je op het idee kwam? En waarom? Wat was het moment dat je de sprong waagde en het bedrijf bent gestart?

Na de workshop heb jij inzichtelijk hoe jij de missie van de onderneming overbrengt door middel van jouw eigen verhaal. Dit verhaal kan je overal vertellen: op social media, tijdens een gesprek met een journalist, wanneer je rondom de tafel zit met stakeholders, tijdens een pitch of als spreker op een congres, op de website of in informele settings.

De workshop wordt gegeven door Marieke Smids- de Jong van Stone & Sands.

https://www.social-enterprise.nl/application/files/2015/9497/8955/Kampvuur_iStock-492571506_RP.jpg

Gegevens

Datum:
oktober 1
Tijd:
09:00 - 13:00

Locatie

Online

Organisator

Social Enterprise NL
Telefoon:
020 - 626 44 10
E-mail:
info@social-enterprise.nl
Website:
https://www.social-enterprise.nl