Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop ‘crowdfunding en campagne voeren’

oktober 14 @ 19:00 - 21:00

Gratis

  • Workshop Crowdfunding en Campagne voeren
  • Voor wie? Mensen met een goed idee voor Utrecht
  • Wanneer? 14 oktober, van 19.00-21.00 uur
  • Waar? We laten je op een later moment weten waar de workshop zal plaatsvinden!
  • Aanmelden? Vul het formulier hier in!

Heb jij een goed idee waarmee je jouw dorp of buurt in Utrecht nog socialer, veiliger en of leuker maakt? Ben je benieuwd hoe je mensen enthousiast krijgt bij te dragen aan je initiatief? Wil je niet alleen geld en/of materialen inzamelen maar tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij je project? Dan vertellen wij je graag meer over crowdfunden en campagne voeren tijdens één van onze workshops!

Bij crowdfunding financier je een project doordat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt. Zo vorm je een groep mensen die zich betrokken voelt bij je project en wil meehelpen om er een succes van te maken. Bij crowdsourcing ondersteunen mensen je door bijvoorbeeld een vrijwilligerstaak op zich te nemen. Tijdens deze workshop richten we op het enthousiasmeren van deze mensen voor jouw initiatief. We gaan aan de slag met het versterken van het verhaal en het bedenken van acties en activiteiten om dit doel te bereiken. Hierbij bespreken we hoe je met een haalbaar doelbedrag, een goede opbouw in je campagneplan en leuke beloningen zorgt voor een succesvolle crowdfundingcampagne. We geven je veel inspirerende en praktische voorbeelden van de meer dan 1000 initiatieven die via voorjestadsie.nl of een van onze andere platforms een campagne hebben gevoerd. Je gaat dus niet alleen naar huis met tips en tricks, maar ook met concrete ideeën en een eerste opzet van je eigen campagne!Ook vertellen we je meer over de bijdragen van partners aan jouw crowdfundingcampagne. Als je start met een campagne maak je namelijk kans op een bijdrage vanuit het VSBfonds of Stichting DOEN. Ook zijn er partners die jou op een andere manier helpen zoals het Grafisch Lyceum Utrecht, de Utrechtste Uitdaging, de Vrijwiligerscentrale en andere partners.

Als je deze workshop graag volgt, is het ook leuk om jezelf op te geven voor de workshop die hieraan vooraf gaat: “Realiseer je idee”. Daar lees je hier meer over.

Gegevens

Datum:
oktober 14
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
Gratis

Locatie

niet bekend

Organisator

voorjestadsie
E-mail:
info@voorjestadsie.nl
Website:
www.voorjestadsie.nl