Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Missie 030 Programmastart Impact Ondernemerschap

september 28

Gratis

Missie 030 is jouw kans om aan het werk te gaan en het verschil te maken. Met elkaar iets doen voor een ander en werken en leren in de praktijk. Je eigen stad ontdekken en erachter komen dat je méér kunt. Dit is jouw kans om je te ontwikkelen en aan je toekomst te werken! Dit programma is onderdeel van het Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd van ZonMw. Met dit actieprogramma zet ZonMw zich in voor een brede invoering van de maatschappelijke diensttijd in de samenleving. Missie 030 is de Utrechtse organisatie voor de maatschappelijke diensttijd. Een kans voor jou en andere jongeren in Utrecht om van betekenis te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en keuzes te maken voor de toekomst.

Toffe trainingen, persoonlijke coaching, ondernemend leiderschap, inspiratie en teambuilding: dat zit er allemaal in! Wil jij daarnaast samen met aan aantal andere deelnemers leren hoe je een eigen startup opzet? Of leren van inspirerende organisaties? Zoals GeluksBVGreen Side of LOOS?

Ga dan vanaf 28 september 2022 aan de slag bij Missie 030. Je leert de rest van de groep kennen, doet nieuwe vaardigheden op, je krijgt veel kennis en inspiratie en gaat aan de slag met een eigen idee. Je leert alle nodige kennis en skills van professionele trainers, je wordt begeleid door een persoonlijke coach en je maakt direct impact! Gaaf toch?

TIJD & DAGEN | 20 weken | vanaf 28 september | woensdag vaste programmadag

LOCATIE | De Alchemist 2 | Utrecht

KOSTEN | Meedoen is helemaal GRATIS!

Heb jij interesse in dit programma? Schrijf je dan via onderstaande links in voor een Q&A sessie met één van onze programmacoördinatoren, óf meld je aan voor meer informatie per mail!

Informatiemoment

Of kom naar ons eerstvolgende infomoment op 24 augustus, van 17.00 – 18.30 uur

Download hier de brochure voor meer informatie.

Gegevens

Datum:
september 28
Kosten:
Gratis

Locatie

De Alchemist
Europelaan 2
Utrecht, 3526 KS Nederland
Site:
https://www.de-alchemist.com

Organisator

starters4communities
E-mail:
info@missie030.nl
Site:
https://www.missie030.nl/

Privacy Preference Center