Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Masterclass Duurzaam Schalen

maart 14 @ 13:00 - 16:00

Gratis

Herken jij als groeiende onderneming de volgende uitdagingen: Je wilt een succesvol winstgevend bedrijf bouwen én positieve impact maken. Maar hoe doe je dit met energie, focus en een groeiend team van bevlogen mensen? Heb je behoefte aan grip, focus en structuur? En ben je op zoek naar handvatten en tools hoe je dit creëert? Kom dan samen met een collega naar de Masterclass Duurzaam Schalen.

 

Tijdens de groei van je onderneming ga je door verschillende groeifases heen. Fases die komen met normale, maar ook abnormale problemen. In deze masterclass maak je kennis met de beproefde Scaling Up for Impact methode. Een methode om gemakkelijker (dus niet per sé zonder hobbels) te groeien met je onderneming en die effectief is voor ondernemers die niet per definitie enthousiast worden van alleen ‘meer’, maar vooral ook van ‘beter’. 

Deze Masterclass focust zich op de ondernemingen die zich bevinden in de rollercoaster (10-25 medewerkers) en puberfase(25-50 medewerkers). Herken jij jouw onderneming in de uitdagingen zoals hierboven beschreven, die bij deze fases komen kijken? Sluit dan zeker samen met een collega aan!

Je gaat met een blik vooruit aan de slag met praktische tools op het gebied van strategie, uitvoering en mensen.De volgende dingen neem je mee:

Uitkomst 1: prioriteit bepalen 

– Je leert prioriteiten bepalen met het impact vliegwiel- Je leert dat de oplossing altijd één stap terug ligt – Je leert waar jouw bottleneck naar groei ligt 

Uitkomst 2: discipline maakt vrij 

– Je leert dat discipline je vrijmaakt – Je leert werken met meetbare kwartaal prioriteiten – Je leert hoe je effectief en met energie samenwerkt 

Uitkomst 3: bevlogen mensen 

– Je leert jouw team beter kennen op basis van de ABCD-tool- Je leert dat bevlogen mensen het verschil maken – Je leert om de inzichten over de samenstelling van je team in actie om te zetten

Na de Masterclass plant Scaleup Impact een één-op-één call met je in om verder in te zoomen op jouw missie, je team en waar jij dit kwartaal op gaat focussen. 

Op naar de duurzame groei van jouw bedrijf en de impact op de wereld die je hiermee wilt maken! 

Praktische informatie
Wat: Masterclass Duurzaam Schalen

Wanneer: 14 maart 2024, tijd: 13:00-16:00 uur

Waar: The Colour Kitchen. Pr. Christinalaan 1, 3554 JL Utrecht

Wie: Voor ondernemers en leden van het groeiteam van ondernemingen met 10-50 collega’s Kosten: Er zijn geen kosten verbonden aan de masterclass. Deelname is inbegrepen bij het lidmaatschap. 

Aanmelden: via deze link

Vragen over de inhoud of behoefte om te sparren of de Masterclass passend is voor jouw team? Neem contact op met Naomi 

Over de trainer en Scaleup ImpactDe Masterclass wordt gegeven door Marieke Harderwijk.  Samen met Pieter van Osch is zij sinds 2019 eigenaar en mede-initiatiefnemer van Scaleup Impact. Met Scaleup Impact helpen wij bedrijven gezond en toekomstbestendig te laten groeien door middel van de Impact = Profit * Purpose-aanpak. Met een authentieke purpose kun je je bedrijf inzetten als een ‘force for doing good’, om met een menselijker bedrijfsklimaat bij te dragen aan het herstel van de samenleving. We bieden gestructureerde impactprogramma’s voor bedrijven die primair een positieve bijdrage willen bereiken voor de uitdagingen waar onze wereld nu voor staat.

Deze sociale ondernemingen zijn je voorgegaan en delen graag hun ervaringen

Yumeko: “Onze bedrijfscultuur & processen zijn meer afgestemd op ons cultuur DNA. En ook onze impact- en economische doelstellingen worden breder behaald én gedragen.”

De Dakdokters: “Hoe succesvoller je bent als social enterprise, hoe meer impact je kunt maken! Scaleup Impact helpt ons om rust en focus aan te brengen in ons bedrijf. Met name het overlegritme en onderscheid tussen strategie (kwartaal/jaar) en uitvoering (dagelijks/wekelijks/maandelijks) is voor ons enorm waardevol.”

Gegevens

Datum:
maart 14
Tijd:
13:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.social-enterprise.nl/nieuws-en-evenementen/actueel/agenda/masterclass-duurzaam-schalen

Locatie

The Colour Kitchen
Pr. Christinalaan 1
Utrecht, 3554 JL

Organisator

Social Enterprise NL
Telefoon
020 - 626 44 10
E-mail
info@social-enterprise.nl
Bekijk de site van Organisator

Privacy Preference Center