Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Impact030 Impuls #7

17 oktober 2023

Pay as you value

Ben jij een groeiende ‘social enterprise’ (in wording) of wil je als bedrijf simpelweg meer impact maken in de regio? Dan is deze impuls interessant voor jou! 


Als (impact)ondernemer maak je ontwikkelingen door. Impact030 is er om impactondernemers te bij te staan bij moeilijke vraagstukken. Sommige vraagstukken zijn praktisch van aard, maar anderen zijn complex en gaan over het vergroten van je impact, financiële groei of bedrijfsvoering. Met name tussen verschillende ontwikkelfases (concept, start-up, grow up, scale up) zijn er veel belangrijke keuzes te maken. Je kan hierbij kiezen om deel te nemen aan een impact030 impuls.

We begeleiden je gedurende +- 2 maanden langs 4 fases om zo de beste ondersteuning te bieden én te vinden voor jouw groeivraag: intake, consult, actieperiode, en ontwikkelgesprek. We stellen het hele netwerk van impact030 tot jouw beschikking! Jij als ondernemer staat centraal, en je bepaalt zelf hoe je het netwerk inzet voor jouw groeivraag. Aan het eind van dit traject heb je een sterker netwerkmogelijkheden om de positieve impact van je bedrijf te vergroten en verbeterde ondernemersvaardigheden.

 

Intake: In overleg, minimaal 1 week voor consult

Consult: 17 oktober

Ontwikkelgesprek: In overleg, 4-6 weken na consult

Locatie: Hybride – in Utrecht.

 

Kosten: Pay as you value – sponsorbijdrage.

 

Meer informatie & aanmelden

 

Komt deze editie je niet uit?

Zoek in de agenda naar aankomende intakes of neem contact met ons op

via hallo@impact030.nl.

Gegevens

Datum:
17 oktober 2023
Kosten:
Pay as you value
Evenement Categorie:

Locatie

Hybride – in Utrecht
Online en fysiek
Utrecht,

Organisator

impact030
E-mail
hallo@impact030.nl
Bekijk de site van Organisator

Privacy Preference Center