Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Deadline workshopreeks: effectief digitaal samenwerken voor MKB

april 23

 

Het lectoraat Teamprofessionalisering in veranderende organisaties van de HvA en het lectoraat Organiseren van Waardig Werk van de HU nodigen u uit voor een workshopreeks voorkomend uit het onderzoeksproject Effectief en vitaal samenwerken op afstand in teams in het mkb.

Waarom dit project?

De coronapandemie heeft in korte tijd gezorgd voor een nieuwe realiteit, waarin medewerkers in teams meer digitaal en op afstand van elkaar werken. Velen verwachten dat deze nieuwe situatie ook na de crisis tenminste deels zal blijven bestaan.

Wat is de doelstelling?

Om nu en in de toekomst effectief en vitaal op afstand samen te kunnen werken, moeten medewerkers zich blijven ontwikkelen in zowel digitale als samenwerkingsvaardigheden. In dit
project brengen wij samen met u en uw medewerkers deze vaardigheden in kaart. We vertalen dit naar scholingsmogelijkheden voor teams in uw organisatie.

Wat vragen we van u?

Teams in uw organisatie die (deels) op afstand werken, worden tijdens het project gevolgd om samen met hen na te gaan welke vaardigheden zij nodig hebben om nu en in de toekomst hun werk
op afstand effectief en vitaal te kunnen doen. Medewerkers in de betrokken teams worden door de lectoraten bevraagd voor deze inventarisatie. Zij nemen deel aan speciaal voor hen ontwikkelde
intervisiebijeenkomsten. We vragen om een tijdsinvestering van ongeveer 4 uur per deelnemende medewerker over een periode van twee maanden. Een financiële bijdrage van uw organisatie wordt niet gevraagd.

Wat levert het op?

Door deelname aan het project krijgt u inzicht in de huidige en gewenste digitale en samenwerkingsvaardigheden van uw teams en inventariseert u hun leerwensen. Ook krijgt u via ‘best practices’ van collega-ondernemers en onderzoeksuitkomsten inzicht en handvatten om uw teams effectief en vitaal op afstand te laten werken.

Aanmelden? Neem contact op via onderstaande gegevens.

dr. Daniël van Middelkoop, dr. Josje Dikkers,
Lector Hogeschool van Amsterdam Lector Hogeschool Utrecht
E: d.van.middelkoop@hva.nl E: josje.dikkers@hu.nl
M: 06 27143101 M: 06 81811234

Gegevens

Datum:
april 23

Privacy Preference Center