Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Week van de Circulaire Economie 2024

maart 11 - maart 16

Gratis

Slimme ondernemers maken het rond, 11—16 maart 2024

DOE MEE MET DE WEEK VAN DE CIRCULAIRE ECONOMIE

De Week van de Circulaire Economie is het grootste landelijke inspiratie- en netwerkevenement voor en door (beginnende) circulaire ondernemers. Een week vol talks, rondleidingen, excursies en workshops door het hele land en natuurlijk de uitreiking van de Circular Awards. Meedoen? Aanmelden kan nog tot 16 februari!

WAT IS ER TE DOEN?

Tijdens de Week van de Circulaire Economie kun je bij circulaire organisaties, bedrijven en hubs door het hele land kennis en inspiratie opdoen over circulair ondernemen. Schuif aan bij een kennissessie of talk, of neem een kijkje in de keuken bij de koplopers.

UITREIKING CIRCULAR AWARDS 2024

Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar de meest innovatieve projecten en producten van ondernemingen en overheden. Initiatieven die laten zien wat de circulaire economie kan betekenen voor Nederland. En we maken de Circular Hero van 2024 bekend. De uitreiking van de Circular Awards 2024 vindt plaats op donderdag 14 maart tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie in Nijmegen.

Ontdek het programma voor De Week van de Circulaire Economie 2024! Verken diverse evenementen verspreid door het hele land, variërend van workshops en rondleidingen tot (online) lezingen en nog veel meer: https://deweekvandecirculaireeconomie.nl/programma-week-van-de-circulaire-economie-2024/

Gegevens

Begin:
maart 11
Einde:
maart 16
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://deweekvandecirculaireeconomie.nl

Locatie

diverse locaties in NL

Organisator

Versnellingshuis Nederland Circulair!

Privacy Preference Center