Onze community managers brengen vraag en aanbod bij elkaar. Impact030 verbindt Utrechtse sociaal ondernemers middels persoonlijke communicatie aan de juiste hulp bij jouw vraagstuk. Neem gerust contact op voor persoonlijk advies!

Mail:  hallo@impact030.nl

  Naam

  Organisatie (optioneel)

  Email

  Onderwerp bericht

  Bericht

  Joeri van de Riet - Communitymanager impact030

  Joeri van de Riet

  Als communitymanager breng ik impactondernemers verder door ze te verbinden aan elkaar of met alle voorzieningen en partners die er in de stad te vinden zijn! Daarnaast draag ik bij aan impactvolle events en deel de nieuwste informatie.
  Samen impact voor Utrecht maken? Neem contact met me op!

  "Act as if what you do makes a difference, it does"

  Deze uitspraak houdt me scherp om elke dag bewust te zijn van de impact die ik maak op de wereld. Het herinnert me eraan dat iedereen in staat is een positieve bijdrage te leveren aan deze wereld!

  Vera Slegten

  Binnen impact030 houd ik me bezig met de communicatie, de organisatie van events zoals de consults en de Social Impact Nights en met een stukje community management. Ik hoop met mijn inzet de bewonderenswaardige ambities van impactondernemers een stap dichterbij te kunnen brengen.

  "Do something today that your future self will thank you for"

  Deze uitspraak is voor mij een herinnering om goed te zorgen voor jezelf, de wereld en de mensen om ons heen. Ook al is het op korte termijn misschien niet de meest voordelige optie, het doel is om op de lange termijn positieve verandering te bewerkstelligen.

  Bartel Geleijnse

  Graag zet ik mijn ervaring van meer dan 12 jaar impact ondernemen in, om strategische samenwerkingen tussen ondernemingen (impact en reguliere), belangenorganisaties en de Gemeente Utrecht. Hierbij maak ik op voorhand geen onderscheid, iedereen die wil en kan bijdragen aan impact resultaat door echt samen te werken, kan zich verenigen met Impact 030 rondom het impact thema dat aansluit bij hun missie.

  Geïnteresseerd om echte duurzame impact te maken? Ik kom graag bij je langs of nodig je uit bij een van The Colour kitchen locaties?

  "De betekenis van je leven wordt uiteindelijk bepaald door het verschil dat je hebt gemaakt in het leven van anderen."

  Deze prachtige en pakkende tekst van Nelson Mandela heb ik als co-Founder, vanaf 2008 de basis zien vormen van de cultuur van The Colour Kitchen. Het sterkt onze teams en mijzelf om elke dag weer dat stapje extra te zetten.