Onze community managers brengen vraag en aanbod bij elkaar. Ilse en Joeri verbinden Utrechtse sociaal ondernemers middels persoonlijke communicatie aan de juiste hulp bij jouw vraagstuk. Neem gerust contact op voor persoonlijk advies!

Ilse Lindenbergh impact030

Ilse Lindenbergh | Communitymanager

Rasechte optimist die graag naar kansen en mogelijkheden kijkt om zo de impact van sociaal ondernemers te vergroten. Naast programmacoördinator Utrecht bij Starters4Communities, partner van impact030, draagt ze als trainer bij aan de beweging naar meer werkgeluk binnen organisaties.

 

"Mijn motto is; Gewoon omdat het kan! Ik ben er van overtuigd dat je met een positieve instelling veel kunt bereiken. Geluk vermenigvuldigt immers wanneer je het deelt."

Joeri van de Riet

Joeri van de Riet | Communitymanager

Als communitymanager houd ik me bezig met de 'achterkant' van het community management. Aanbod, nieuws en evenementen plaats ik op de website, maar het allerleukste vind ik vragen van Utrechtse sociaal ondernemers koppelen aan een juiste ondersteuningspartner. Dat is waar wij de impact maken!

 

"Act as if what you do makes a difference, it does." Deze uitspraak houd me scherp om elke dag bewust te zijn van de impact die ik maak op de wereld. Het herinnert me eraan dat iedereen in staat is een positieve bijdrage te leveren aan deze wereld!"

Contacteer ons!: hallo@impact030.nl