Onze community managers brengen vraag en aanbod bij elkaar. Ilse en Joeri verbinden Utrechtse sociaal ondernemers middels persoonlijke communicatie aan de juiste hulp bij jouw vraagstuk. Neem gerust contact op voor persoonlijk advies!

  Naam

  Organisatie (optioneel)

  Email

  Onderwerp bericht

  Bericht

  Joeri van de Riet - Communitymanager impact030

  Joeri van de Riet

  Als communitymanager breng ik impactondernemers verder door ze te verbinden aan elkaar of met alle voorzieningen en partners die er in de stad te vinden zijn! Daarnaast draag ik bij aan impactvolle events en deel de nieuwste informatie.
  Samen impact voor Utrecht maken? Neem contact met me op!

  "Act as if what you do makes a difference, it does"

  Deze uitspraak houd me scherp om elke dag bewust te zijn van de impact die ik maak op de wereld. Het herinnert me eraan dat iedereen in staat is een positieve bijdrage te leveren aan deze wereld!

  Bartel Geleijnse

  Graag zet ik mijn ervaring van meer dan 12 jaar impact ondernemen in, om strategische samenwerkingen tussen ondernemingen (impact en reguliere), belangenorganisaties en de Gemeente Utrecht. Hierbij maak ik op voorhand geen onderscheid, iedereen die wil en kan bijdragen aan impact resultaat door echt samen te werken, kan zich verenigen met Impact 030 rondom het impact thema dat aansluit bij hun missie.

  Geïnteresseerd om echte duurzame impact te maken? Ik kom graag bij je langs of nodig je uit bij een van The Colour kitchen locaties?

  De betekenis van je leven wordt uiteindelijk bepaald door het verschil dat je hebt gemaakt in het leven van anderen.

  Deze prachtige en pakkende tekst van Nelson Mandela heb ik als co-Founder, vanaf 2008 de basis zien vormen van de cultuur van The Colour Kitchen. Het sterkt onze teams en mijzelf om elke dag weer dat stapje extra te zetten.

  www.thecolourkitchen.com | videoportret

  Ilse Lindenbergh - communitymanager impact030

  Ilse Lindenbergh (tijdelijk met verlof)

  Als communitymanager houd ik me bezig met de 'voorkant' van het community management. De impact030 consults, de Social Impact Nights en andere evenementen organiseer ik of ben ik bij aanwezig. Het meeste voldoening krijg ik van het verbinden van het netwerk aan elkaar om zo samen de impact van het ecosysteem rond sociaal ondernemerschap te vergroten.

  "Be the change you wish to see in the world"

  Deze quote stimuleert mij elke dag om het verschil te maken en geeft me het vertrouwen dat wat ik doe impact heeft.