Onze community managers brengen vraag en aanbod bij elkaar. Ilse en Sasja verbinden Utrechtse sociaal ondernemers middels persoonlijke communicatie aan de juiste hulp bij jouw vraagstuk. Neem gerust contact op voor persoonlijk advies!

Ilse Lindenbergh impact030

Ilse Lindenbergh | Communitymanager

Rasechte optimist die graag naar kansen en mogelijkheden kijkt om zo de impact van sociaal ondernemers te vergroten. Naast programmacoördinator Utrecht bij Starters4Communities, partner van impact030, draagt ze als trainer bij aan de beweging naar meer werkgeluk binnen organisaties.

 

"Mijn motto is; Gewoon omdat het kan! Ik ben er van overtuigd dat je met een positieve instelling veel kunt bereiken. Geluk vermenigvuldigt immers wanneer je het deelt."

Sasja van Deenen impact030

Sasja van Deenen | Communitymanager

Andersdenker die zich inzet voor betekenisvolle organisaties. Naast het verbindingen leggen als community manager van verzamelgebouw De Alchemist, een van de partners van impact030, vertaalt ze als illustrator tekst naar beeld, voor maatschappelijke organisaties, zoals de Emigratie Generatie en Taal Doet Meer.

 

"Twee uitspraken houden me altijd overeind: ‘If all you see is gray, try moving the elephant’ (Indiaas spreekwoord) en ‘Creativity takes courage’ , een uitspraak van kunstenaar Henri Matisse."

Contacteer ons!: hallo@impact030.nl