Onze community managers brengen vraag en aanbod bij elkaar. Ilse en Joeri verbinden Utrechtse sociaal ondernemers middels persoonlijke communicatie aan de juiste hulp bij jouw vraagstuk. Neem gerust contact op voor persoonlijk advies!

Joeri van de Riet - Communitymanager impact030

Joeri van de Riet | Communitymanager

Als communitymanager houd ik me bezig met de 'achterkant' van het community management. Aanbod, nieuws en evenementen plaats ik op de website, maar het allerleukste vind ik vragen van Utrechtse sociaal ondernemers koppelen aan een juiste ondersteuningspartner. Dat is waar wij de impact maken!

 

"Act as if what you do makes a difference, it does"

Deze uitspraak houd me scherp om elke dag bewust te zijn van de impact die ik maak op de wereld. Het herinnert me eraan dat iedereen in staat is een positieve bijdrage te leveren aan deze wereld!

Ilse Lindenbergh - Communitymanager impact030

Ilse Lindenbergh | Communitymanager

Als community manager houd ik me bezig met de 'voorkant' van het community management. De impact030 consults, de Social Impact Nights en andere evenementen organiseer ik of ben ik bij aanwezig. Het meeste voldoening krijg ik van het verbinden van het netwerk aan elkaar om zo samen de impact van het ecosysteem rond sociaal ondernemerschap te vergroten.

 

"Be the change you wish to see in the world"

Deze quote stimuleert mij elke dag om het verschil te maken en geeft me het vertrouwen dat wat ik doe impact heeft.

Contacteer ons!: hallo@impact030.nl