Huisman Communiceert: Impact Programma online marketing

Aanbod

In 8 stappen naar een slimme aanpak voor online marketing

Maatschappelijke impact maken met je bedrijf gaat niet vanzelf. Helaas…. Daar komt veel bij kijken, buiten de gebaande paden lopen, ontdekken, vallen, opstaan, van zoveel mogelijk markten thuis zijn en stappen zetten! Stappen richting een financieel gezond impact bedrijf. Zodat je vol vertrouwen bouwt aan de betekenis economie.

Zichtbaar zijn bij nieuwe en huidige klanten is voor sommige sociale ondernemers ‘een dingetje’. En dat begrijp ik heel goed. Dat zie ik bij veel sociale ondernemers die bij mij komen. Want het akelige gevoel ‘Ben ik wel met het juiste onderwerp bezig?’, ligt elke dag op de loer. Niet bij iedere impact maker is online marketing met de paplepel ingegoten. Dus niet voor iedereen is het even gemakkelijk om acties uit je mouw te schudden. En het is al pittig genoeg om keuzes te maken waar je je tijd aan besteedt. Maar online marketing ligt wel op jouw ‘bordje’. En dat knagende gevoel ‘Ik kan meer uit online marketing halen dan ik nu doe.’ steekt altijd weer z’n kop op….. Bijna om wanhopig van te worden. En dat naast het bouwen aan een bedrijf dat maatschappelijke impact maakt…

Hoe fijn zou het zijn om een structuur te hebben waar je vol vertrouwen aan werkt omdat je weet dat je op de goede weg zit. Zodat jij regelmatig berichten voor social media post met verschillende onderwerpen. Dat je gemakkelijk e-mails ‘uit je mouw schudt’ en klanten reageren op de e-mails. Kortom, dat je er zeker van bent dat alle tijd en energie die je erin stopt bijdraagt aan het belangrijkste doel: Meer impact maken!

Dat overzicht kan je zelf maken. Ga aan de slag en zet kleine stapjes. Investeer daarin!

In 8 stappen kan je een structuur neerleggen waardoor je online marketing slim inzet voor je sociale onderneming. En ben je er zeker van dat je met focus aan de slag gaat en je je niet ‘verschuilt’ achter GEEN TIJD.

De 8 stappen die ik met sociale ondernemers zet om online marketing slim in te zetten zijn:

Stap 1 – Reflectie

Stap 2 – Nu

Stap 3 – Toekomst

Stap 4 – Hoe

Stap 5 – Content

Stap 6 – Planning

Stap 7 – Aan de slag

Stap 8 – Verbeteren

Deze acht stappen zijn ook de basiselementen van het 90 dagen Impact Programma Online Marketing. In mijn programma geef ik je concrete handvatten en ga je aan de slag om online marketing slim in te zetten voor jouw impact bedrijf. Zodat je met vertrouwen werkt aan online marketing die bijdraagt aan meer impact maken. Het een groep sociale ondernemers doorloop je het programma in je eigen tempo. Samen werken we aan de betekenis economie. Wil je deze 8 stappen maken en meer impact, verbinding en groei? Op maandag 20 april start mijn Impact Programma. Grotendeels online!

 

Website

 

Impact programma

Contact

willemijn.huisman@gmail.com