Goed nieuws, The Impact Days 2020 komen eraan!

Hét moment om je als sociaal ondernemer in de kijker te spelen bij winkelend Utrecht. Ook dit jaar gaan we de consument inspireren en verleiden om die euro te besteden aan bedrijven en merken die gaan voor maatschappelijke impact.

Hoe we dat samen met sociaal ondernemend Utrecht doen? Dat ontdek je tijdens ons webinar op maandag 19 oktober van 16:00 tot 17:00.

Tijdens dit webinar leggen we je uit wat de missie is van The Impact Days, hoe we van plan zijn die missie te volbrengen en hoe jij als sociaal ondernemer profiteert van onze campagne. Wil jij weten hoe je mee kan doen aan onze 2020 campagne? Bezoek het webinar en ga met ons in gesprek.

We horen graag van je of erbij bent de 19e, dus mail naar Willeke van Toor: willeke@discoversoon.nl | 06 30713234

 

Link naar webinar