Hoe vind je nu die mooie balans, waarin je geluk en voldoening vindt in je werk én in je persoonlijke leven? Wij geloven dat je pas impact kan maken als je ruimte geeft aan jouw innerlijk geluk. Oftewel: jouw IKIGAI! Arjen Heus is trainer Personal Branding bij Starters4Communities Utrecht en vertelt je er alles over. Check de vlog!

Met IKIGAI jouw innerlijke geluk vinden

Wil jij ook werken aan een betekenisvolle carrière? Wil jij bijdragen aan een sociale en duurzame toekomst? Lees meer over onze Deep Dive en Fast Track programma’s. 


Avatar Starters4CommunitiesDit artikel verscheen eerder op de website van Starters4Communities Utrecht. Starters4Communities werkt met starters en professionals aan directe impact én de ontwikkeling van een betekenisvolle carrière. Met onze programma’s leer je jouw rol pakken als changemaker terwijl je de impact en het businessmodel van een sociale start-up versterkt. Meer impact? Maak er werk van!