Een duurzame samenleving is meer dan alleen ecologisch en economisch verantwoorde keuzes maken. Een duurzame samenleving is minstens net zo afhankelijk van hoe wij als mensen samen kunnen leven. In andere woorden, een duurzame samenleving is een samenleving waarin mensen oog hebben voor elkaar en oog hebben voor zichzelf. Bijvoorbeeld, door ook mensen met een arbeidsbeperking een fijne werkplek te bieden. Hoe doen we dat in Utrecht? Sociaal ondernemer Loes van der Heijden, van Stichting echtWaar legt in deze video van ToekomstVisies Utrecht uit hoe zij dat voor zich ziet.


so/magazineDit portret verscheen eerder in so/magazine, hét online magazine over sociaal ondernemerschap in Nederland. so/magazine wordt uitgegeven door so/creatie. Door gesprekken over het hoe en waarom van het werk van sociaal ondernemers creëren we samen meerwaarde voor deze groeiende beweging.